Maridatges de Verema

Sis restaurants i sis cellers de la Ribera d’Ebre s’alien per oferir mitja dotzena de sopars maridatge entre els dies 9 i 24 d’octubre per posar en valor la gastronomia i els vins locals

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb el suport de la Denominació d’Origen Tarragona, ha impulsat la primera edició dels Maridatges de Verema, una iniciativa que tindrà lloc del 9 d’octubre al 24 d’aquest mes i que comptarà amb la participació de sis restaurants de la comarca que prepararan un menú degustació especial que anirà acompanyat dels vins de 6 cellers de la DO Tarragona de la comarca.

En concret, participen en aquesta iniciativa que neix amb la voluntat de mantenir-se en el calendari d’esdeveniments anuals el restaurant Molí de Xim de Miravet i el Celler Pedrola de Miravet (9 d’octubre); el restaurant La Mercè de Garcia (amb la cuina del Pas de l’Ase) i el celler Molí de Rué de Vinebre (10 d’octubre); Lo Sindicat de Ginestar i Biopaumerà de Rasquera (16 d’octubre); La Flixeria de Flix i Lafarineravins de Rasquera (17 d’octubre); La Beerreria de Móra d’Ebre i la Cooperativa de Benissanet (23 d’octubre) i la Taverna la Llesqueria de Tivissa i el Celler Suñer de Ginestar (24 d’octubre).

Reserva de plaça per limitació d’aforament

Tots els sopars es faran a les 21.00h (excepte la Taverna la Llesqueria de Tivissa i el Celler Suñer de Ginestar, a les 19.30) i prèviament caldrà reservar plaça per telèfon al mateix establiment, ja que l’aforament és limitat. Els preus de les diverses propostes se situen entre els 22 i els 35 euros. Els menús consistiran en una selecció de plats preparada per a l’ocasió bona part dels quals amb productes de quilòmetre zero que es maridaran amb una selecció de 3 o 4 vins produïts per cadascun dels cellers participants, amb la voluntat de promocionar a la comarca els vins de la DO Tarragona. El sopar comptarà amb la presència de la persona enòloga o representant del celler que anirà presentant els vins i el maridatge de cada plat. Aquests maridatges de verema seguiran els protocols anti-covid-19 i per això es limitarà a sis comensals per taula, tal com indica la normativa.

 

més informació i contacte

properament a la comarca

et proposem

Tasta la Ribera d’Ebre

  Us presentem els productes de la comarca per tastar-la des de casa o per quan pugueu visitar-la. Molts ...

Els darrers passos de barca de Catalunya

La Ribera d’Ebre és una comarca de tradicions, ho demostra un cop més la presència de tres passos de barca, el...

Viles i castells medievals

La Ribera d’Ebre és terra d’història, una història narrada en primera persona pel riu Ebre, que omnipresent, n...