Navega a la Ribera d’Ebre

Una de les millors maneres de conèixer la Ribera d’Ebre és navegant pel riu Ebre a través de les diverses opcions que us ofereixen empreses especialitzades de la comarca. Podeu conèixer la Ribera d’Ebre fent piragüisme, a través de creuers turístics amb llaüt, l’embarcació tradicional de les Terres de l’Ebre, fent passejades amb vaixells amb motor i fins i tot realitzant estades en vaixells residència.

Durant molts anys, la navegació fluvial s’havia circumscrit al transport de mercaderies, una activitat que va desaparèixer a meitat del segle XX per la consolidació de la xarxa ferroviària i dels desplaçaments per carretera. Actualment, s’ha recuperat la navegació fluvial per al gaudi turístic i navegar pel riu Ebre s’ha convertit en una de les activitats més practicades pels turistes que ens visiten.

Navegar per l’Ebre és especial, és un riu carregat d’història que permet gaudir dels bells paisatges fluvials, de la singular fauna i flora que hi habita i dels bucòlics pobles de ribera que el saluden durant el seu viatge vers la mar.

 

 

 

 

 

 

més informació i contacte

municipi A tota la comarca
web https://www.turismeriberaebre.org/que-fer/riu/
properament a la comarca

et proposem

Navega a la Ribera d’Ebre

Una de les millors maneres de conèixer la Ribera d’Ebre és navegant pel riu Ebre a través de les diverse...

Tasta la Ribera d’Ebre

  Us presentem els productes de la comarca per tastar-la des de casa o per quan pugueu visitar-la. Molts ...

Festa del Riu de Móra d’Ebre

En el marc de la Festa Major de Móra d’Ebre, se celebra l’esperada Festa del Riu, considerada la festa fluvial...