Bases sorteig escapades i lots de producte

BASES DEL SORTEIG

 

El sorteig es realitzarà durant el mes de setembre, serà gravat i retransmès a les xarxes socials i el mateix dia es publicarà el nom de les persones guanyadores a través de les xarxes socials i per correu electrònic als interessats.

Els xecs regals i premis tindran un valor màxim de:
1r Premi. Escapada de Cap de Setmana* (Xec Regal valorat en 230 eur). Aportat per l’Associació d’Empresaris de Turisme Rural de la Ribera d’Ebre.
2n Premi. Escapada Curta (Xec Regal valorat en 120 eur). Aportat per l’Associació d’Empresaris de Turisme Rural de la Ribera d’Ebre.
3r Premi . Activitat o experiència (3 activitats valorades en 50 eur cada una). Aportades per l’Associació d’Empresaris de Turisme Rural de la Ribera d’Ebre.
4t Premi. Lot producte agroalimentari local (3 lots). Aportats per les persones productores del Degusta Ribera d’Ebre

 

Les persones guanyadores podran gastar el xec regal de forma lliure, reservant directament la seva experiència a un dels establiments que formen part de l’Associació d’Empresaris de Turisme Rural de la Ribera d’Ebre (es facilitarà el llistat d’empreses als guanyadors). Si l’experiència contractada supera el valor màxim del Xec Regal, el guanyador assumirà el cost addicional i si l’experiència contractada te un valor inferior al import del xec regal no es retornaran diners. En el cas del lot de producte local, caldrà recollir-lo en persona abans del 30 de novembre, en el lloc i horari que s’indicarà als guanyadors.

 

més informació i contacte

properament a la comarca

et proposem

La natura en estat pur. Reserva Natural de Sebes. Activitats

La Reserva natural de Fauna Salvatge de Sebes i Meandre de Flix  és un espai fluvial inclòs al Pla d’Espais d’...

Mostra d’Arts i Oficis i Tastavin’s

MOSTRA D’ARTS I OFICIS – 20 i 21 de maig Programa Com cada any el nucli antic d’Ascó es convertirà...

Navega a la Ribera d’Ebre

Una de les millors maneres de conèixer la Ribera d’Ebre és navegant pel riu Ebre a través de les diverse...