La Ribera en Flor

#LaRiberaenFlor 

La Ribera d’Ebre ja es vesteix de gala gràcies a la floració dels arbres fruiters. Cada vegada són més els qui ens visiteu per deixar-vos seduir per aquest espectacle cromàtic, un regal de la natura que, enguany, acompanyem de cultura, d’esport i de degustació de productes locals. Diferents municipis de la nostra comarca han preparat experiències perquè pugueu gaudir d’un espectacle únic.

Les activitats són dissenyades de forma exclusiva durant el període de floració, previstes per al mes de febrer i març, però subjectes a la climatologia. Hi poden haver modificacions en les dates. 

No t’oblidis de compartir la floració amb nosaltres a #LaRiberaenFlor 

EXPERIÈNCIES 2022

Per a més informació sobre cadascuna les experiències 2022 us heu de posar amb contacte amb l’organitzador de cadascuna de les activitats. Per consultes generals  trucar al telèfon 977 4018 51 o escriure un correu a turisme@riberaebre.org.

Descarregat el catàleg d’activitats en el següent enllaç Catàleg La Ribera en Flor

 

ASCÓ-VINEBRE

La Ribera en flor: experiència dolça

La ruta consta de dos itineraris: un des d’Ascó i, l’altre, des de Vinebre, a peu. En totes dues rutes, guiades, el trajecte es farà per entremig dels ametllers florits.

Totes dues rutes conflueixen en un punt. De la mà d’un productor de mel, farem un tast i coneixerem aquest mon amb activitats relacionades amb aquest  producte de la Ribera.

Lloc de sortida: Ascó: pàrquing d’autocaravanes. Vinebre: pàrquing d’autocaravanes

Durada: 1 h

Dates i horaris:  Els dies  26 de febrer i 5 de març

Trobada al punt de sortida d’Ascó i Vinebre: Els dissabtes es faran 3 torns. Sortida a les 10:00, a les 11:00  i a les 12:00 h des de  Vinebre  i d’Ascó, des dels respectius punts de sortida

Preu per persona: 7 €. Menors de 3 anys, gratuït

Més informació i reserves: CONFICON Turisme i tradicions. Tel: 977 443 174

A/e: tortosa@conficon-turisme.com

Whatsapp: 638 570 163 i 670 795 216. Web: www.conficon-turisme.com

Cal reserva prèvia

 

ASCÓ-VINEBRE

La Ribera en flor: experiència en blanc i rosa

La ruta consta de dos itineraris: un des d’Ascó i, l’altre, des de Vinebre, a peu. En totes dues rutes, guiades, el trajecte es farà per entremig dels ametllers florits.

Totes dues rutes conflueixen en un punt on de la mà d’un viticultor, e es farà un tast de vins locals i activitats relacionades amb aquest  producte  de la Ribera.

Lloc de sortida: Ascó: pàrquing d’autocaravanes. Vinebre: pàrquing d’autocaravanes

Durada: 1 h

Dates i horaris:  Els dies  27 de febrer i  6 de març

Trobada al punt de sortida d’Ascó i Vinebre: Els diumenges es faran 3 torns. Sortida a les 10:00, a les 11:00  i a les 12:00 h des de Vinebre i d’Ascó, des dels respectius punts de sortida

Preu per persona: 7 €. Menors de 3 anys, gratuït

Més informació i reserves: CONFICON Turisme i tradicions. Tel: 977 443 174

A/e: tortosa@conficon-turisme.com

Whatsapp: 638 570 163 i 670 795 216. Web: www.conficon-turisme.com

Cal reserva prèvia

 

 

ASCÓ

Floració des del Castell i tast de vins

Us proposem una caminada, de baixa dificultat i apta per a tots els públics, fins el Castell d’Ascó on realitzareu una visita guiada pel recinte per conèixer la seva apassionant història i a la vegada podreu gaudir des de dalt de la Garita de l’espectacle de colors que ens ofereixen els camps  florits de les illes.

En finalitzar accedirem al Molí del Cavaller per realitzar un tast de vins del Celler Serra acompanyat de productes agroalimentaris d’Ascó.

Lloc de sortida: Oficina de Turisme d’Ascó (Ctra. Camposines, 21) a les 16:30 h

Durada aproximada: 3 h

Dates  i horaris: Els dies 26 de febrer i 5 de març (subjecte a variacions segons l’estat de la floració)

Sortida a les 16:30 h des de l’Oficina de Turisme d’Ascó

Preu per persona: 15 €

Inclou: Caminada comentada fins el castell, visita guiada al castell i accés a la Garita, tast de vins al Molí del Cavaller i tast de productes agroalimentaris locals

Més informació i reserves: Turisme Ascó. Tel: 977 406 583

A/e: turisme@asco.cat

Web: www.ascoturisme.cat

Cal reserva prèvia

 

 

BENISSANET

Floració a Benissanet, refugi i exposició de diorames

Us proposem una caminada pels camps florits de Benissanet, amb una ruta circular d’uns 2 quilometres, sortint des de els punt d’informació fins al passeig del riu i camí de sirga,  acompanyat  d’una visita al refugi de la Font Gran on visitarem un refugi antiaeri i veurem l’audiovisual on les dones de Benissanet ens expliquen com van construir el refugi. Finalment ens dirigirem a peu fins la sala Renaixença on podrem veure una exposició de diorames.

Lloc de sortida: Punt d’informació, carrer Antoni Gaudi 1, Benissanet

Durada aproximada: 2 h

Dates i horaris: Del 4 al 13 de març, a les 10:00 i a les 12:00 h

Preu per persona: 5 €

Més informació i reserves: Ajuntament de Benissanet. Tel: 977 407 915

A/e:rmartinez@benissanet.cat

Cal reserva prèvia

 

 

FLIX

La floració en rosa en bicicleta a Flix

Espectacular ruta en bicicleta. Molt senzilla i apta per a tothom podent escollir entre bicicletes de passeig o de muntanya.

La ruta durà unes 2 hores i inclou travessar el tradicional pas de barca de Flix sobre el riu Ebre això com el lloguer de la bicicleta i guiatge.

El guia de Rogles us explicarà tot allò relacionat amb la població, la comarca, els pobles a la vora de l’Ebre i per descomptat del protagonista el presseguer i la seua floració.

Lloc de sortida: passeig de l’Ebre

Durada aproximada: 2 h

Dates i horaris: des del 26 de febrer fins a 27 de març (depenent de la floració) : dissabtes i diumenges. Entre setmana, consultar disponibilitat

Ruta guiada en 3 torns: A les 10:00, a les 12:00 i a les 16:00 h

Preu per persona: 15 € (inclou bici i guiatge. No inclou el casc)

Cadireta de nens: 5 €

Carretó de nens o mascotes: 14 €

Tast de vins Rosats: 9 €

Més informació i reserves: Rogles Aventura. A/e rogles@rogles.org o als telèfons 977 410 049 – 607 775 712 – 649 605 865

Activitats complementaries: Oferim l’opció de  complementar la visita, realitzant d’un tast de vins rosats al peu dels camps florits. Fes-nos-ho saber si hi estàs interessat/da.

Per aprofitar la tarda, es pot visitar la Reserva Natural de Sebes per lliure o si sou un grup, en una ruta guiada. Consulteu-nos-ho en el moment de reservar.

Cal reserva prèvia

 

 

FLIX

Temps de flors i patrimoni

La ruta comença al pas de barca de Flix, des d’on s’inicia un passeig cap als camps d’arbres fruiters dinamitzat per les explicacions sobre la tradició agrícola al poble i la història de la zona. Els visitants tindran oportunitat de passejar entre els arbres florits i descobrir més sobre Flix i la Ribera d’Ebre.

En acabar la passejada, al mateix punt d’inici es durà a terme un tast de vermuts amenitzat per Lo Pas de Barca amb productes de proximitat.

Hi haurà l’opció de complementar la visita als camps en flor amb una visita guiada a diversos elements del patrimoni històric de Flix (dissabtes: castell Nou més Refugi, diumenges: nucli antic més Molí d’Oriol – A les 16:00 h).

Lloc de sortida: Pas de barca de Flix

Durada: 2 h

Dates i horaris: 5, 6, 12 i 13 de març a les 10:45 h (subjecte a la floració)

Preu per persona:  15 € (fins a 8 anys gratuït)

Més informació i reserves: Associació Cultural La Cana. www.lacana.cat/turisme. Tel. 654 651 966 de dilluns a divendres en horari de 9:00 a 14:00 h i de 16:00 a 18:00 h o a/e associaciolacana@gmail.com

Activitats complementaries: També hi ha l’opció de dinar als restaurants locals, des de la mateixa Associació La Cana et facilitem ajuda per informació i reserves.

Cal fer reserva prèvia

 

GARCIA

Flors, riu i patrimoni

Us proposem una caminada de baixa dificultat a través dels arbres florits de la zona del riu i la barca de Garcia, d’1 h 30 min aproximadament. Tot seguit, tornareu a creuar el riu amb la barca i iniciareu la visita per una part del patrimoni cultural de Garcia fins arribar a l’església vella, on fareu un tast de vins locals mentre gaudiu de les vistes sobre la floració de la zona del riu.

Lloc de sortida: pas de barca de Garcia

Durada: 2 h 15 min

Dates i horaris: dies 12 i 13 de març

El punt de trobada serà el pas de barca de Garcia, a les 9:45 h. Inici de l’activitat: 10:00 h

Preu per persona: 6 €. Criatures gratuït

Més informació i reserves:  Ajuntament de Garcia. Tel . 977 400 638. A/e: ajuntament@garcia.cat

Activitats complementaries: També hi ha l’opció de dinar en un restaurant local.  En cas de voler dinar s’haurà de fer la reserva amb 2 o 3 dies d’antelació. Preu per persona 26,5 €

Cal reserva prèvia

 

 

GINESTAR

Passejada en carro pels camps florits

Us proposem descobrir la floració amb un mitjà de transport autènticament tradicional, fent una volta amb carro. Fareu una ruta pels camins de les Riberes i de l’Illa, vorejant el riu, per gaudir tranquil·lament dels colors de l’esclat de la primavera: blancs, verds, rosats i el groc de la ginesta. A continuació, visitareu  l’Església Vella, ubicada dins del nucli antic, documentada de l’any 1278 va pertànyer a l’Ordre del Temple i a la dels Hospitalers. Per acabar, fareu un tast de vi blanc a l’edifici centenari de la cooperativa La Ginesta.

Lloc de sortida: pla de l’Església de Ginestar

Durada aproximada: 2 h

Dates i horaris: dies 5 i 6 de març. Passejades a les 11:00, 12:00, 16:00 i 17:00 h, prèvia reserva

Preu per persona: 6 € (cal reserva prèvia)

Més informació i reserves: Ajuntament de Ginestar. Tel. 977 409 389 (matins de 9:00 a 14:00 h)

Cal reserva prèvia

 

 

LA PALMA D’EBRE

Floració a la Palma, paisatge i patrimoni

Us proposem una caminada per a tots els públics on poder observar diferents elements patrimonials (com són  les espones, pous, sínies o aljubs) mentre ens passegem entre diversos camps d’ametllers florits. Al final del recorregut  farem un tast de vermuts acompanyats d’aperitiu.

Lloc de sortida: Plaça Catalunya de la Palma d’Ebre

Durada: 3 h. Recorregut de 7 km amb baix nivell de dificultat

Dates i horaris: dies 5 i 12 març (subjecte a canvis segons variació de la floració).

Sortida a les 10:00 hores, de la plaça Catalunya de la Palma d’Ebre per fer la caminada.

Tast de vermuts sense caminada a les 12:45 hores de la Plaça Catalunya

Preu per persona: 15 €. Inclou la caminada, el tast de vermuts més un obsequi

Si només es vol realitzar el tast de vermuts, preu 15 €

Més informació: Xalaebre. Tel. 699 145 782

A/e: xalaebre@gmail.com

Reserves: https://forms.gle/pzcc9bAidM5UxSkbA

Cal fer reserva prèvia

 

 

LA SERRA D’ALMOS

Amb bicicleta per la floració de la cirera.

Espectacular ruta en bici. Molt senzilla i apta per a tothom. Bicicletes de passeig o muntanya a escollir.

La ruta sol durar unes 2 hores.

El guia de Rogles us explicarà tot allò relacionat amb la població, la comarca, els pobles a la vora de l’Ebre i per descomptat del protagonista el cirerer i la seua floració.

Lloc de sortida: Davant de l’escola de la Serra d’Almos. C. Escoles, 20. La Serra d’Almos

Durada: 2 h

Dates i horaris: des de el 12 de març fins al dia 3 d’abril (depenent de la floració) dissabtes i diumenges Entre setmana consultar disponibilitat

Ruta guiada en 2 torns: A les 10:00 i a les 16:00 h

Preu per persona: 15 € (inclou bici i guiatge. No inclou el casc)

Cadireta de nens: 5 €

Carretó de nens o mascotes: 14 €

Tast de vi: 10 €

Més informació i reserves: Rogles Aventura. A/e rogles@rogles.org o als telèfons 977 410 049 – 607 775 712 – 649 605 865

Activitats complementaries: Oferim l’opció d’un tast de vins al peu dels camps florits. Fes-nos-ho saber si hi estàs interessat/da.

Cal reserva prèvia

 

 

MIRAVET

Floració a Miravet

Ruta a peu i visita guiada pels camps florits de Miravet amb un petit tast de productes locals (oli i vi). Durant les primeres setmanes es farà la ruta pels presseguers (flor rosa) i les darreres als camps de cirerers (flor blanca). La visita permet conèixer la història de Miravet, la seva vinculació amb l’Ebre i els cultius de regadiu, per seguir amb un recorregut immersiu enmig dels camps en flor on aprofundir en els cultius de préssecs o cireres i gaudir d’aquest espectacle de la natura.

Lloc de sortida: Punt d’Informació Turística de Miravet (pl. de l’Arenal s/n) a les 11:00 h

Durada: 1 h 30 min

Dates i horaris: del 5 al 27 de març, sortides de dilluns a divendres a les 11:00 h, dissabtes a les 10:00, 12:00 i 16:00 h i diumenges a les 10:00 i 12:00 h. (Les dates poden variar segons l’estat de la floració en el moment de les visites)

Preu per persona: 8 € (a partir de 16 anys); 3 € (9 a 15 anys) / Preu especial per a grups de 20 adults o més

Més informació i reserves: Turisme Miravet

A/e: infomiravet@gmail.com o al tel. 608 189 733

Cal que feu reserva prèvia

Activitats complementaries: 

 

A més de la proposta de Turisme Miravet,  hi ha dues empreses més que proposen activitats vinculades a la floració a Miravet. Reserves i consultes: Celler Pedrola Tel. 650 093 906. A/e:cellerpedrola@gmail.com i l’Hort de Maso, Tel. 687 064 178. A/e: hortdemaso@gmail.com

 

Després de la visita qui ho vulgui pot reservar per dinar un menú especial de la floració al Restaurant Molí de Xim de Miravet (Reserves i consultes: 635 111 025).

Detall del menú de floració:

PRIMERS

  • Amanida d’espinacs tendres amb vinagreta de nous, formatge blau de Rasquera i flors de cirerer i presseguer
  • Saltat de col, alls tendres i bledes amb llagostins i pernil de gla

SEGONS

  • Pop a la brasa amb romesco, calçots i carxofes
  • Ternasco al forn amb el seu suc, prunes, orellanes, patates i pastanaga

POSTRES

  • Flam de préssec amb nata
  • La nostra Sacher de cireres

Cal que feu reserva prèvia

 

 

MÓRA LA NOVA

Floració, colors de Ribera i perfum de l’Ebre

Us proposem una visita de natura per descobrir la floració del préssec i la cirera en el seu moment àlgid gaudint del perfum i d’aquells colors propis de l’inici de la primavera, alhora contemplareu una visió de record de la Foia o Cubeta de Móra. La ruta inclou la visita a un dels espais de la Batalla de l’Ebre, realitzant una petita ruta a través de trinxeres que formaven part de la línia de defensa de la riba esquerra de l’Ebre.

Finalitzareu l’experiència amb  una degustació de productes locals (vi, oli, pastissets, melmelada).

‘Floració, colors de Ribera i perfum de l’Ebre’ visitarà diverses partides segons l’oratge

i l’espectacularitat en el procés del fenomen natural, finques de les Sequines o els

Santpaus per al préssec i els Plans per la cirera.

Lloc de sortida:  Visita de les 10:00 h. Oficina d’Informació i Turisme de Móra la Nova. Mas de la Coixa

Visita de les 12:00 h. Restaurant Gust de Ribera al carrer Ramon Castellà de Móra la Nova

Durada: 2 h

Dates i horaris: Des de el dimarts dia 22 de febrer fins al diumenge dia 20 de març.

– 18 i 20 de març en horari de matí (10.30 i 11.30 hores respectivament)

– 20 en horari de tarda (16.00 hores).

Sortides programades: Els dissabtes i diumenges a les 10:00 h, 12:00 h (segons participants).

En exclusivitat i concertades, qualsevol dia de la setmana en horari acordat i segons disponibilitat

Preu per persona: 10 € per persona. Gratuïta per a menors de 10 anys acompanyants

Visita en exclusivitat i concertades: consultar preu

Més informació i reserves: Tarvitur (Vicens) 691 561 868. A/e: tarvitur@gmail.com

Web Tarvitur: http://tarvitur.blogspot.com/

Activitats complementaries: Complementàriament, Tarvitur us ofereix també la possibilitat de visites combinades, afegint a la visita de floració la possibilitat de visitar Miravet, Tivissa o Espais de la Batalla de l’Ebre. Consultar preu, disponibilitat i durada de les mateixes.

Cal reserva prèvia

 

RIBA-ROJA D’EBRE

Riba-roja florida

L’entitat Figot Tour de Riba-roja d’Ebre proposa una sortida als camps florits de Riba-roja, tant per als seus socis com per visitants.

Us proposen una caminada per la floració de 7’73 km amb baixa dificultat, una passejada amb carro de cavall i un tast d’hidromel, més degustació de productes locals, al peu dels arbres florits.

Lloc de sortida:  Per a la caminada, Plaça de la Vila, a les 9.00 hores.

Per a la passejada en carro de cavall, Finca de Valldepenes, de 11.00 a 13.00h, amb sortides cada 15 minuts.

Durada: 2 h

Dates i horaris: Diumenge dia 6 de març, a partir de les 9.00 hores.

Més informació i reserves: Tel/whatApp: 658 38 92 83. A/e: figottour@gmail.com

Cal reserva prèvia

 

 

TIVISSA

Activitats de floració Mas de l’Illa

L’hotel rural Mas de l’Illa us proposa visitar els camps florits que envolten el seu hotel amb dues activitats. El primer cap de setmana, realitzaran una visita a la floració acompanyada d’un tast de dos vins i formatges i el segon, poder gaudir d’un menú degustació entre els arbres florits.

Lloc. Hotel rural Mas de l’Illa

Dates i horaris:   26 i 27 de febrer, visita a la floració més tast de vins. A les 12.00 hores. Durada 2 hores aproximadament

5 i 6 de març, dinar entre arbres. A les 13.00 hores.

Preu per persona: 18€ visita més tast. 45 €, menú degustació.

Reserves i més informació: A/e: info@masdelilla.com i al seu instagram.

Cal reserva prèvia

 

 

 

 

 

VINEBRE

Experiència en rosa

Sortida a peu per llocs del terme on podrem observar diverses floracions d’arbres fruiters com són el presseguer, nectarina, ametller, cirerer, etc. Amb un recorregut apte per a tothom, arribarem a un lloc on podrem contemplar l’extensió dels camps florits fent un tast de vins  i cervesa d’elaboració local, finalitzant  la ruta retornant al punt de sortida.

Durant el recorregut podrem fer fotografies dels paisatges i compartir per Instagram, entre totes les fotografies es triar la millor, la persona guanyadora serà obsequiada amb dues ampolles de vi de producció local.

Lloc de sortida: Pàrquing d’autocaravanes

Durada: 2 h

Dates i horaris:   Dies 12, 13, 19, 20, 26 i 27 de març. Dissabtes i diumenges

Trobada al pàrquing d’autocaravanes a les 10:00 h, sortida 10:15 h

Preu per persona: 7 €, menors de 9 anys gratuït

Reserves i més informació:

– Punt d’informació de turisme de Vinebre, Ca Don Joan, plaça 1 d’Octubre dissabtes i diumenges  de 11:00 a 13:00 h

– Ajuntament de Vinebre, C/ de la Torre, 21, Tel: 977 405 781

A/e:   ajuntament@vinebre.cat

– CONFICON,  C/ Francesc Gimeno, 1 Tortosa. Tel: 977 443 174

A/e: tortosa@conficon-turisme.com

Whatsapp: 638 570 163 i 670 795 216  Web: www.conficon-turisme.com

Cal reserva prèvia

 


 

RECOMANACIONS PER A LA VISITA

Us recomanem descobrir la floració a la Ribera d’Ebre a través de les activitats guiades d’aquesta pàgina, especialment dissenyades per a la floracIó.

Si voleu anar per lliure us proposem que ho feu a traves d’alguna de les rutes de touring incloses al mapa de floració. I cal que tingueu present:

  • Es pot circular per les carreteres i principals pistes indicades, però sense entrar als camps florits, són propietats privades.
  • Cal respectar els arbres i la seva flor.
  • No existeixen rutes de floració senyalitzades, per això totes elles son acompanyades de serveis de guia.

 

 

COVID-19

Totes les activitats que formen part d’aquest programa, compliran totes aquelles mesures indicades pel PROCICAT en el moment de realitzar les visites.

 


Aprofundim sobre la floració a la Ribera d’Ebre

La Ribera d’Ebre és una de les comarques de Catalunya on el paisatge varia de forma més acusada segons l’estació de l’any. Aquest fet es deu a la floració dels arbres fruiters que enjardinen les zones més baixes de la comarca i a la continuïtat dels boscos de ribera que acompanyen el riu Ebre.

A l’estiu predominen els colors verdosos, a la tardor i a l’hivern destaquen els toncs ocres i marronosos dels boscos de ribera, però és a la primavera quan el paisatge de la Ribera d’Ebre ens regala les millors estampes; la comarca es transforma en una gran catifa de tons blancs i rosats gràcies a la floració dels arbres fruiters. Tot un espectacle natural que heu de conèixer!

Els ametllers són els primers en treure flor; els presseguers, continuen el procés, i els cireres clouen la funció. Tot un espectacle cromàtic que dura gairebé tres mesos, normalment fins a principis d’abril.

La localització geogràfica i l’altitud, vora el Mediterrani i a pocs metres sobre el nivell de mar, en determina el clima de la comarca, fent que sigui la primera gran zona de Catalunya amb conreus de fruita dolça que treu flor.

La varietat cromàtica que ofereix la Ribera d’Ebre a la primavera és excepcional, el paisatge alterna el rosa dels ametllers i presseguers, el blanc dels cirerers i albercoquers, les tonalitats encara marronoses dels boscos de ribera, els verds lluents de la plana, els verds mediterranis de les pinedes i els blaus turquesa de riu. És un paisatge viu, canviant on la intensitat dels colors varia cada dia

A grans trets s’observen tres grans àrees de floració dels arbres fruiters:

Cubeta de Móra: Al sud, coneguda popularment com la Cubeta de Móra i on s’assenten poblacions com  Miravet, Móra d’Ebre, Móra la Nova i Garcia. És on s’hi concentra la major quantitat de presseguers, hi trobareu també cirerers.


La Ribera Nord: al nord, després de creuar el pas de l’Ase, s’hi assenten poblacions com Vinebre, Ascó i Flix que s’envolten de presseguers. A la Torre de l’Espanyol, en canvi, hi predominen els cirerers. La Palma d’Ebre saluda la primavera amb la floració dels ametllers.

floració ribera ebre primavera floridaweb


Faldes de Llaberia: a les primeres vessants de la serra de Llaberia, entre Tivissa i la Serra d’Almos, són els cirerers els qui vesteixen d’un blanc lluent aquesta zona, el blanc contrasta amb els tons verdosos de les pinedes. També són destacables els ametllers que acaricien fins i tot Darmós.

floracio

 

Descobrint la Ribera d’Ebre

Sens dubte, amb aquest teló de fons, la primavera es converteix en una de les millors èpoques de l’any per gaudir la Ribera d’Ebre, ja sigui navegant pel riu Ebre amb piragua o caiac,  visitant viles medievals i castells templers, gaudint de la nostra gastronomia, connectant-vos amb la natura a la reserva natural de Sebes, un dels espais humits més importants de Catalunya, o bé enfilant-vos al capdamunt de les nostres muntanyes, autèntiques talaies de la vall de l’Ebre i el Camp de Tarragona.

Galeria d’imatges sobre la floració a la Ribera d’Ebre.

 

més informació i contacte

properament a la comarca

et proposem

Els darrers passos de barca de Catalunya

La Ribera d’Ebre és una comarca de tradicions, ho demostra un cop més la presència de tres passos de barca, el...

Viles i castells medievals

La Ribera d’Ebre és terra d’història, una història narrada en primera persona pel riu Ebre, que omnipresent, n...

La natura en estat pur. Reserva Natural de Sebes. Activitats

La Reserva natural de Fauna Salvatge de Sebes i Meandre de Flix  és un espai fluvial inclòs al Pla d’Espais d’...