Alberg i Masos Vilar Riu de Baix

descripció

Al mig del meandre mes gran de l鈥橢bre, a una finca de fruitals i oliveres, amb un embarcador al riu, es troba el Vilar Riu de Baix.
L鈥橝lberg del Vilar Riu de Baix compta amb tots els equipaments i les comoditats per a que les estades dels joves, fam铆lies o dels nens i els seus monitors siguin una barreja d鈥檈ducaci贸 diversi贸.
Es divideix en dos m貌duls: el de nit i el de dia. El de nit compta amb habitacions de diferents capacitats (2,4,6 i 8 places), dutxes i banys compartits.聽 El de dia t茅 un menjador gran i llumin贸s i una sala per a jocs i tallers. La cuina, espaiosa i preparada, vetllar脿 per els 脿pats d鈥檈smorzar, mitja o pensi贸 completa. Com a serveis complementaris, podreu disposar de zona de bugaderia, lloguer de bicicletes i material n脿utic.
Res manca en aquest espai pensat per a que tant els petits, com els joves i fins i tot els m茅s grans experimentin unes vacances a la natura formant-se i aprenent a respectar-la.
L鈥檃lberg de Vilar Riu de Baix compta amb tots els equipaments i les comoditats per a que les estades dels nens i els seus pares o monitors siguin una barreja d鈥檈ducaci贸 i diversi贸.

informació general
tipus Albergs
capacitat 48 persones
serveis


contacte i ubicació

adreça Cam铆 Illes, s/n
municipi Flix
telefon 977 265 253
correu alberg@vilarriudebaix.com
web http://www.vilarriudebaix.com
properament a la comarca

et proposem

Els darrers passos de barca de Catalunya

La Ribera d鈥橢bre 茅s una comarca de tradicions, ho demostra un cop m茅s la pres猫ncia de tres passos de barca, el...

Festa del Riu de M贸ra d’Ebre

En el marc de la Festa Major de M贸ra d鈥橢bre, se celebra l鈥檈sperada聽Festa del Riu, considerada la festa fluvial...

Tasta la Ribera d’Ebre

  Us presentem els productes de la comarca per tastar-la des de casa o per quan pugueu visitar-la. Molts ...