Benvinguts a pagès


 

El cap de setmana del 9 i 10 de juny us convidem a venir de pagès a la Ribera d’Ebre. Podreu visitar camps, ramats i conèixer ramaders i pagesos. Hi participen fins a 10 explotacions que us proposem conèixer a través de tres rutes.

  • PROPOSTA 1:

Visita a la Granja de Flix on podreu veure diferents varietats de fruita i verdura ecològica i diversos animals. A la Cistella de l’Ebre podreu descobrir el conreu de la fruita dolça, seca i les vinyes i al Celler Mas Manxol podreu provar el vi i l’oli de les seves terres.

  • PROPOSTA 2:

Visita al Molí de Rué, elaboradors d’oli i vi. Podreu fer un viatge al passat visitant antics molins. A les Àrgoles passejareu pels camps d’oliveres i en degustareu els productes i, als Bordissets de la Rafela on us introduireu al món de la ramaderia bovina i veureu molt de prop com pasturen els animals.

  • PROPOSTA 3:

Visiteu Ecopagesos i podreu conèixer els camps ecològics d’oliveres, ametllers i productes d’horta. A Cirera de Miravet visitareu una plantació de cireres i presseguers en el moment de la collita. A Biopaumerà us explicaran el cultiu ecològic de la vinya i les oliveres, i a la Formatgeria Laura podreu visitar una explotació ramadera que elabora formatges de cabra del seu propi ramat.

A més, a l’Hostal Gastronòmic La Creu podreu degustar el menú Benvinguts a Pagès i trobareu ofertes especials en allotjament a la Casa del Castell, l’Hostal Gastronòmic La Creu, l’Hostal 7 de Ribera i al Càmping i Alberg Tivissa. Tot plegat ho podreu combinar amb la visita a la Festa de la Cirera i Fira dels Canterers de Miravet.

Veure mapa de localització de les explotacions i establiments de restauració i allotjament

Aquí us podeu descarregar el fulletó amb tota la informació

més informació i contacte

municipi Tota la comarca
properament a la comarca

et proposem

Aquesta tardor, viu una terra de riu!

Visitar la nostra comarca significa conèixer l’Ebre en tota la seva essència, ja sigui resseguint-lo per camin...

Descobreix els espais de la batalla de l’Ebre

La batalla de l’Ebre és un dels episodis històrics claus per entendre la història contemporània de Catalunya i...

Visita al Castell de Miravet

El castell de Miravet, una fortalesa imponent envoltada per una muralla de 25 metres d’alçada que sembla sorgi...