Benvinguts a pagès


El cap de setmana de l’1 al 2 de juny us convidem a venir de pagès a la Ribera d’Ebre. Podreu visitar camps, ramats i conèixer ramaders i pagesos. Enguany us proposem realitzar la ruta de les Terres de l’Ebre, la qual uneix quatre pobles de la Ribera d’Ebre i el Baix Ebre. Són Flix, Vinebre, Rasquera i el Perelló.

A Somper de Flix podreu posar-vos el vestit d’apicultor i anar a conèixer les arnes. Aquí també podreu comprar mels de diferents tipus, vinamelagre (vinagre de mel) o xocolates de mel.

Al Molí de Rué de Vinebre es dediquen a produir i elaborar oli i vins sota la DO Tarragona. Un dels productes estrella és el vimblanc de Vinebre, un vi tradicional que han recuperat. A les mateixes instal·lacions, podreu visitar el celler i també el molí antic d’oli.

A la Formatgeria Laura de Rasquera tenen un ramat de cabres amb la llet de les quals elaboren formatges frescs i curats, mató i quallades, tots fets de manera artesana i seguint la tradició ramadera d’aquesta vila.

Biopaumerà de Rasquera fan vins i olis de vinyes i oliveres centenàries pròpies. Els cultius són ecològics i els vins que elaboren són blancs, escumosos, rosats i negres joves i de criança. A la mateixa finca, l’Helga també hi conrea fruiters i horta.

Los Bordissets de la Rafela de Rasquera és una explotació ramadera de vaques de carn de tipus extensiu. Les vaques pasturen lliurement per les finques i s’alimenten, la major part de l’any, de pastura i herba silvestre. A Los Bordissets també hi cultiven hortalisses de temporada.

A més, a l’Hostal Gastronòmic La Creu podreu degustar el menú Benvinguts a Pagès i trobareu ofertes especials en allotjament a Casa del Castell7 de Ribera Hostal-AgrobotigaHostal FontdemoraLo Racó de Cal Brisda, Casa Font-Història a Pagès i Càmping i Alberg Tivissa.

 

 

 

 

més informació i contacte

municipi Tota la comarca
properament a la comarca

et proposem

Navega a la Ribera d’Ebre

Una de les millors maneres de conèixer la Ribera d’Ebre és navegant pel riu Ebre a través de les diverse...

Caminar al costat del riu. El GR-99 o Camí de Sirga.

La importància cultural, social i natural del riu Ebre va incentivar els principals actors de l’excursionisme ...

Llagut lo Roget. Sent l’Ebre de prop

Sent l’Ebre d’aprop navegant amb el llagut Lo Roget, una rèplica de les embarcacions tradicionals ...