Benvinguts a pagès


 

El cap de setmana del 9 i 10 de juny us convidem a venir de pagès a la Ribera d’Ebre. Podreu visitar camps, ramats i conèixer ramaders i pagesos. Hi participen fins a 10 explotacions que us proposem conèixer a través de tres rutes.

  • PROPOSTA 1:

Visita a la Granja de Flix on podreu veure diferents varietats de fruita i verdura ecològica i diversos animals. A la Cistella de l’Ebre podreu descobrir el conreu de la fruita dolça, seca i les vinyes i al Celler Mas Manxol podreu provar el vi i l’oli de les seves terres.

  • PROPOSTA 2:

Visita al Molí de Rué, elaboradors d’oli i vi. Podreu fer un viatge al passat visitant antics molins. A les Àrgoles passejareu pels camps d’oliveres i en degustareu els productes i, als Bordissets de la Rafela on us introduireu al món de la ramaderia bovina i veureu molt de prop com pasturen els animals.

  • PROPOSTA 3:

Visiteu Ecopagesos i podreu conèixer els camps ecològics d’oliveres, ametllers i productes d’horta. A Cirera de Miravet visitareu una plantació de cireres i presseguers en el moment de la collita. A Biopaumerà us explicaran el cultiu ecològic de la vinya i les oliveres, i a la Formatgeria Laura podreu visitar una explotació ramadera que elabora formatges de cabra del seu propi ramat.

A més, a l’Hostal Gastronòmic La Creu podreu degustar el menú Benvinguts a Pagès i trobareu ofertes especials en allotjament a la Casa del Castell, l’Hostal Gastronòmic La Creu, l’Hostal 7 de Ribera i al Càmping i Alberg Tivissa. Tot plegat ho podreu combinar amb la visita a la Festa de la Cirera i Fira dels Canterers de Miravet.

Veure mapa de localització de les explotacions i establiments de restauració i allotjament

Aquí us podeu descarregar el fulletó amb tota la informació

més informació i contacte

municipi Tota la comarca
properament a la comarca

et proposem

Aquest estiu, viu una terra de riu!

  Visitar la nostra comarca significa conèixer l’Ebre en tota la seva essència, ja sigui resseguint-lo pe...

Navega a la Ribera d’Ebre

Una de les millors maneres de conèixer la Ribera d’Ebre és navegant pel riu Ebre a través de les diverse...

Visita al Castell de Miravet

El castell de Miravet, una fortalesa imponent envoltada per una muralla de 25 metres d’alçada que sembla sorgi...