Benvinguts a pagès


El cap de setmana de l’1 al 2 de juny us convidem a venir de pagès a la Ribera d’Ebre. Podreu visitar camps, ramats i conèixer ramaders i pagesos. Enguany us proposem realitzar la ruta de les Terres de l’Ebre, la qual uneix quatre pobles de la Ribera d’Ebre i el Baix Ebre. Són Flix, Vinebre, Rasquera i el Perelló.

A Somper de Flix podreu posar-vos el vestit d’apicultor i anar a conèixer les arnes. Aquí també podreu comprar mels de diferents tipus, vinamelagre (vinagre de mel) o xocolates de mel.

Al Molí de Rué de Vinebre es dediquen a produir i elaborar oli i vins sota la DO Tarragona. Un dels productes estrella és el vimblanc de Vinebre, un vi tradicional que han recuperat. A les mateixes instal·lacions, podreu visitar el celler i també el molí antic d’oli.

A la Formatgeria Laura de Rasquera tenen un ramat de cabres amb la llet de les quals elaboren formatges frescs i curats, mató i quallades, tots fets de manera artesana i seguint la tradició ramadera d’aquesta vila.

Biopaumerà de Rasquera fan vins i olis de vinyes i oliveres centenàries pròpies. Els cultius són ecològics i els vins que elaboren són blancs, escumosos, rosats i negres joves i de criança. A la mateixa finca, l’Helga també hi conrea fruiters i horta.

Los Bordissets de la Rafela de Rasquera és una explotació ramadera de vaques de carn de tipus extensiu. Les vaques pasturen lliurement per les finques i s’alimenten, la major part de l’any, de pastura i herba silvestre. A Los Bordissets també hi cultiven hortalisses de temporada.

A més, a l’Hostal Gastronòmic La Creu podreu degustar el menú Benvinguts a Pagès i trobareu ofertes especials en allotjament a Casa del Castell7 de Ribera Hostal-AgrobotigaHostal FontdemoraLo Racó de Cal Brisda, Casa Font-Història a Pagès i Càmping i Alberg Tivissa.

 

 

 

 

més informació i contacte

municipi Tota la comarca
properament a la comarca

et proposem

19è Cap de Setmana Ibèric

5 i 6 d’octubre Torna una nova edició del Cap de Setmana Ibèric als jaciments de Catalunya. A la comarca...

Navega a la Ribera d’Ebre

Una de les millors maneres de conèixer la Ribera d’Ebre és navegant pel riu Ebre a través de les diverse...

Viles i castells medievals

La Ribera d’Ebre és terra d’història, una història narrada en primera persona pel riu Ebre, que omnipresent, n...