Activitat: batalla de l’Ebre + floració a Benissanet

El préssec o auberge és la fruita dolça per excel·lència de la comarca i la seua qualitat és reconeguda amb una IGP (indicació geogràfica protegida).

Benissanet, el principal productor de préssecs de la Ribera d’Ebre, se situa al bell mig de la Cubeta de Móra, una gran plana fluvial on hi predomina el conreu del presseguer. A la primavera els presseguers esclaten en flor i configuren uns paisatges efímers de tons rosats que captiven qualsevol visitant.

Després de visitar el refugi de la Font Gran de Benissanet, un dels espais relacionats amb la batalla de l’Ebre més notables de la comarca, us proposem passejar-vos entre presseguers i conèixer tot allò que fa especial el préssec de Benissanet i la Ribera d’Ebre.

El refugi va ser construït, amb l’ajuda de les dones del poble, durant la batalla de l’Ebre, per protegir-se dels atacats aeris. En una de les sales s’hi projecta un audiovisual on testimonis vius ens expliquen com es va construir el refugi. També compta amb una exposició d’imatges de la guerra.

La proposta inclou la visita guiada al refugi de la Font Gran, un tast del vermut de Benissanet, la degustació de pastissets (els dolços típics de la Ribera d’Ebre) i la visita guiada entre presseguers.

Cal concertar la visita prèviament a través del telèfon 977 407 915.

El preu és de 3 €.

més informació i contacte

municipi Benissanet
telefon 977 40 79 15
properament a la comarca

et proposem

Els darrers passos de barca de Catalunya

La Ribera d’Ebre és una comarca de tradicions, ho demostra un cop més la presència de tres passos de barca, el...

Navega a la Ribera d’Ebre

Una de les millors maneres de conèixer la Ribera d’Ebre és navegant pel riu Ebre a través de les diverse...

Tasta la Ribera d’Ebre

  Us presentem els productes de la comarca per tastar-la des de casa o per quan pugueu visitar-la. Molts ...