Instameet IgersEbre Festa de la Clotxa


Poblacio: Benissanet
Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 12/03/2017
10:00 - 18:00

Categories No Categories


Instagramers de l’Ebre celebrarà la primera trobada de l’any durant la Festa de la Clotxa. El proper 12 de març a Benissanet.

La Clotxa, el plat tradicional per excel·lència a la Ribera d’Ebre, i l’espectacle de la floració dels presseguers, que a la primavera tenyeix de tons rosats la comarca, seran els protagonistes de la propera instameet d’Instagramers de l’Ebre.

La Festa de la Clotxa a la Ribera d’Ebre, organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, juntament amb les associacions d’empresaris turístics de la comarca i els seus restauradors, arriba a la seua 14a edició, i per primer cop, els instagramers podran gaudir i formar part d’aquesta festa i tastar la clotxa. A més, aprofitant que Benissanet és el principal productor de préssecs de Catalunya i que és a la primavera quan els presseguers esclaten en flor, els igers gaudiran d’una visita guiada entre els fotogènics presseguers en flor.

Els igers són amants de la fotografia i tenen l’habilitat de fer arribar les seues fotos a tot el món. Les instameet, que s’organitzen periòdicament per les comunitats d’instagram com Instagramers de l’Ebre, permeten als usuaris posar-se cara i intercanviar impressions tot fent turisme. La comunitat d’Instagramers de l’Ebre ha escollit realitzar la primera trobada de l’any durant la Festa de la Clotxa, amb l’objectiu de donar a conèixer la clotxa i apropar els igers a l’espectacle natural de la floració, captant amb les seues càmares i mòbils la bellesa d’aquest moment efímer i espectacular.

festa de la clotxa igersebre


PROGRAMA

10.30 h Rebuda dels igers i cercavila amb la Banda de Benissanet

11.00 h Pregó de la festa a càrrec de Marc Balaguer. Pastisser i Director de l’Escribà Academy

11.30 h Visita lliure al nucli antic de Benissanet

12.30 h Dinar popular amb clotxa i concert amb la Bandarra Street Orkestra

16.00 h Visita guiada entre presseguers.

17.30 h Visita a Miravet (opcional)


INSCRIPCIONS

Les places han quedat exhaurides en només dues hores d’obrir-se les inscripcions. Disculpeu les molèsties.