Fira Agrícola, Ramadera i Industrial

El 26 d’octubre de 1831, naixia el que el pas del temps ha convertit en la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova

La Fira de Móra la Nova és una de les més antigues de la demarcació de Tarragona. Se celebra anualment a les darreries d’octubre i és un certament multisectorial que aplega professionals de tota la província i ofereix, al llarg de quatre dies, bones ofertes i les darreres novetats en maquinària agrícola i industrial, ramaderia i agricultura.

Dins la vida de les nostres comarques la Fira és un punt de referència obligat, és una data que tothom té present i una cita a la que molt poca gent no hi fa cap.

Com cada ens trobareu a l’estand del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, on us explicarem en detall totes les activitats turístiques que podeu fer a la Ribera d’Ebre. A més, enguany sortegem 3 rutes en piragua per la comarca entre aquelles persones que ens expliquin quines activitats han realitzat entre nosaltres i obsequiarem amb una xapa #socdelaribera a totes les persones que hi participin.

VEURE PROGRAMA

fira mora la nova

més informació i contacte

municipi Móra la Nova
web http://www.moralanova.cat/
properament a la comarca

et proposem

Jornades Gastronòmiques de la Clotxa

Jornades Gastronòmiques de la Clotxa: del 17 de març al 14 d’abril en 12 restaurants de la comarca. La c...

Caminar al costat del riu. El GR-99 o Camí de Sirga.

La importància cultural, social i natural del riu Ebre va incentivar els principals actors de l’excursionisme ...

Viles i castells medievals

La Ribera d’Ebre és terra d’història, una història narrada en primera persona pel riu Ebre, que omnipresent, n...