Fira Agrícola, Ramadera i Industrial

El 26 d’octubre de 1831, naixia el que el pas del temps ha convertit en la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova

La Fira de Móra la Nova és una de les més antigues de la demarcació de Tarragona. Se celebra anualment a les darreries d’octubre i és un certament multisectorial que aplega professionals de tota la província i ofereix, al llarg de quatre dies, bones ofertes i les darreres novetats en maquinària agrícola i industrial, ramaderia i agricultura.

Dins la vida de les nostres comarques la Fira és un punt de referència obligat, és una data que tothom té present i una cita a la que molt poca gent no hi fa cap.

Com cada ens trobareu a l’estand del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, on us explicarem en detall totes les activitats turístiques que podeu fer a la Ribera d’Ebre. A més, enguany sortegem 3 rutes en piragua per la comarca entre aquelles persones que ens expliquin quines activitats han realitzat entre nosaltres i obsequiarem amb una xapa #socdelaribera a totes les persones que hi participin.

VEURE PROGRAMA

fira mora la nova

més informació i contacte

municipi Móra la Nova
web http://www.moralanova.cat/
properament a la comarca

et proposem

Recreació del final de la batalla de l’Ebre

Viu el final de la batalla de l’Ebre en primera persona! La recreació històrica del final de la batalla ...

Fira Agrícola, Ramadera i Industrial

El 26 d’octubre de 1831, naixia el que el pas del temps ha convertit en la Fira Agrícola, Ramadera i Industria...

Visita al Castell de Miravet

El castell de Miravet, una fortalesa imponent envoltada per una muralla de 25 metres d’alçada que sembla sorgi...