Fira Agrícola, Ramadera i Industrial

El 26 d’octubre de 1831, naixia el que el pas del temps ha convertit en la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova

La Fira de Móra la Nova és una de les més antigues de la demarcació de Tarragona. Se celebra anualment a les darreries d’octubre i és un certament multisectorial que aplega professionals de tota la província i ofereix, al llarg de quatre dies, bones ofertes i les darreres novetats en maquinària agrícola i industrial, ramaderia i agricultura.

Dins la vida de les nostres comarques la Fira és un punt de referència obligat, és una data que tothom té present i una cita a la que molt poca gent no hi fa cap.

Com cada ens trobareu a l’estand del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, on us explicarem en detall totes les activitats turístiques que podeu fer a la Ribera d’Ebre. A més, enguany sortegem 3 rutes en piragua per la comarca entre aquelles persones que ens expliquin quines activitats han realitzat entre nosaltres i obsequiarem amb una xapa #socdelaribera a totes les persones que hi participin.

VEURE PROGRAMA

fira mora la nova

més informació i contacte

municipi Móra la Nova
web http://www.moralanova.cat/
properament a la comarca

et proposem

Festes de Sant Antoni

Molts pobles de la Ribera d’Ebre celebren la seua festa major d’hivern per Sant Antoni. La festa d...

Caminar al costat del riu. El GR-99 o Camí de Sirga.

La importància cultural, social i natural del riu Ebre va incentivar els principals actors de l’excursionisme ...

La natura en estat pur. Reserva Natural de Sebes

La Reserva natural de Fauna Salvatge de Sebes i Meandre de Flix  és un espai fluvial inclòs al Pla d’Espais d’...